mivvann Creative Commons License 2015.05.11 0 0 341
  • Tudom, nem kellene foglalkoznom vele, mert vszinuleg (sic!) csak az ország egy részét sikerül félrevezetni, mert továbbra is érzem az ország nagy részének szeretetét, de az igazságérzetemet bántja a megrögzött Fidesz es Orban utáloktol (sic!) rám ömlő gyűlölet. Tettem, teszek es tenni is szeretnék az országért annyit hogy ne ezt érdemeljem. (...) Aki ismer az tudja hogy minden körülmények közepette hazafiként viselkedtem es a pillanatnyi haszon soha nem érdekelt (...)

 

AHA! Valahogy végig csak 2002-re hivatkozik aztán alig másfél éve is ingyen nem volt fidesz-közeli  ;-)))

 

 

  • Senkit, de senkit nem érdekel hogy a Széchenyi hitelkeret elbírálása és kifizetése mar a Csillag Istvan vezette MSZP-SZDSZ kormány idején történt

 

ITT VALAKI HAZUDIK, de mocskosul!

 

 

http://hvg.hu/itthon/20100126_fidesz_dzsudzsak_balazs_kampany

 

 

Tény, hogy 2002. április 4-én, három nappal a választások első fordulója előtt adta be a Kereskedelmi Minisztériumba a Széchenyi-tervre szóló pályázatát. A két forduló között - amikor a Kossuth téri nagygyűlést tartották - már el is bírálták, sőt két nappal a második forduló előtt el is utalták cégének, a a belvárosi Boksz utca éttermet működtető kft.-nek a megítélt 25 millió 559 ezer forint vissza nem térítendő állami támogatásként.

Előzmény: armadillo_ (339)