Az ápoló Creative Commons License 2015.05.11 0 0 741

Na, bár elhatároztam, hogy nem szólok, de: Hol beszélten én határon túli magyarról? (Kárpátaljait említettem, de azt, hogy magyar, azt nem)

Hol tagadtam azt, hogy joga van szelektálni? Hol állítottam, hogy mindenkit fogadni kell? Alap szavak: Értelmesen, törvényesen! Láttál már befogadó állomást belülről? (szerintem a böri jobb:)))  )

Én a számokat kritizáltam, mert azok csúsztatások, keményen.

Beszéljünk arról, hogy mennyien kaptak tartózkodási engedélyt, az nekünk mibe kerül, és az egész költségből mennyit áll az unió.

Beszéljünk a tartózkodási engedély/letelepedési engedély feltételeiről. Ha ezek teljesítése nem megfelelő, akkor a hivatal sunnyogásáról. (állampolgársági ügyek is.) Egyáltalán az összes költségről beszéljünk, pro és kontra.

Beszéljünk arról, hogy mit, és hol akar dolgoztatni a kormány, és az mennyibe kerül?

Beszéljünk arról, hogy ez a foglalkoztatás nem magyar munkaerőtől veszi el a helyet? (Közmunka) Akkor milyen munkát végeznének. (állítólag képzetlen majmok, de ezt semmi nem támasztja alá)

Beszéljünk arról, hogy mennyi ideig kell ellátni az itt megfogottakat a bürokrácia lassúsága miatt. Beszéljünk arról, hogy tegyünk-e ki táblát, hogy csak agysebészek maradhatnak?

Beszéljünk arról, hogy hova teszi a valódi menekülteket?

Beszéljünk arról, hogy a világ bármelyik szegletéből idetántorgott termelje ki a költségeit (Még nem ítéltük el!), de az elítélt bűnöző az a mi költségünkön heverjen a sitten, ne termelje ki a költségét. (a sitten több termelő üzem működött. Pl Alföldi bútorgyár, stb.)

Kapásból ennyi. Nem fogok hozzászólni, írhatsz bármit.

Előzmény: Nikolaj Luminescu (737)