Törölt nick Creative Commons License 2015.05.09 0 0 199

Stabil tartás ... 2. 3. menet környékén erre is kezdtem gyanakodni. Először guggoltam mellette, ugrásra készen :) Szóval az minden volt csak nem stabil helyzet.

Aztán már letérdeltem mellé. A földön csináltam, egyelőre csak a garázs közepén éreztem a környezetet biztonságosnak, a satu környéke elég "gyúlékony". Könyökömet nem támasztottam sehova, legközelebb így is kipróbálom.

 

Ami asztalosnak egy jó gyalupad ... az hegesztőnek mi? Egy jó satu, az ok. Van is egy nagy, jó öreg, áthelyezem valami semleges sarokba. Célszerű kiegészítő, valamilyen "derékszög-szorító", ilyesmikre gondoltam. Egyelőre az inverteren, sisakon, kesztyűn, salakoló kalapácson, pár drótkefén meg egy csomag 2mm-es pálcán kívül nincs semmi ami a hegesztést segítené. Szeretnék majd zártszelvényből asztalkeretet, az asztali körfűrészemnek egy stabil állványt .. ilyesmiket csinálni, szóval semmi "űrtechnika".  Ja, meg van több kicsi, és egy JÓ NAGY flexem is :-) (ezt a hobbiasztalos fórum miatt volt fontos megjegyeznem - van flexed -> férfi vagy ...  tartja ott a mondás :-)

Előzmény: maseratisti (197)