5496 Creative Commons License 2015.05.07 0 1 599

„Az Európába érkező menekülttömegek nem gonosztevők, ezért nem is szabad őket úgy kezelni – ebben egyetértettek az Európára nehezedő migrációs nyomásról tartott budapesti vita résztvevői. A vitában Nagy Boldizsár, a CEU docense úgy fogalmazott: „velejéig hazug” állítás, hogy az iszlám alapvetően erőszakos lenne; a menekülteket erkölcsi kötelesség megmenteni; és az sem probléma, ha Európa úgy dönt, hogy áttér az iszlámra, hiszen anno a kereszténységet is úgy vette fel régi vallásai helyett.”

 

" Megjegyzése szerint 2013-ban például egyetlen egy vallási indíttatású terrorcselekmény sem volt Európában, sokkal jellemzőbb, hogy különféle szeparatista mozgalmak követnek el ilyeneket."

"Nagy Boldizsár szerint éppen ezért az sem probléma, ha Európa úgy dönt, hogy áttér az iszlámra, hiszen anno a kereszténységet is úgy vette fel a korábbi saját vallásai helyett...

…hogy ha már keresztények vagyunk, akkor befogadjuk a menekülteket, és nem a tengerbe lökdössük őket."

 

http://mandiner.hu/cikk/20150507_migrans#comment3876723

 

Egy komment

Vén Csataló 2015. május 7. 14:27

Hát a Soros által fizetett CEU irányából naná, hogy semmi gond nincs Európa elözönlésével. Direkt jó! Hisz épp az a cél, hogy felszámolják az európai, fehér, keresztény kultúrát.