fater69 Creative Commons License 2015.05.06 0 0 1394

Köszönet az írásokért. Három "apró" megjegyzés:

 

1. "Az önkormányzat vezetése azt mondja, hogy nem is lesz ott út, hiszen nincs rá pénz". Ez a legpofátlanabb tereléses/hülyének nézős érvelés az önkormányzat részéről, erről úgy látom, pártállástól függetlenül képtelenek leszokni.

 

2. "nincs napirenden a KKK "felélesztése". Nincs a francokat. Olyannyira van, hogy Budapesten már a 0. ütem másfél éve el is készült, és a fővárosi utcanévjegyzékben is már így szerepel ez a szakasz. Az hogy a XVIII. kerületi önkormányzat - látva a lakossági ellenállást - most épp maszatol a kérdésben, nem azt jelenti, hogy a főváros vezetése nem eltökélt a KKK kérdésében.

 

3. "A "helyben szokásos" értesítési mód ugyanis önkormányzatunknál is a Hivatal egyetlen hírdetőtábláján való kifüggesztés". Na ez valóban probléma, amióta sikeresen megszüntették a korábban már jól működő internetes tájékoztatást. Elegendő volt egy tartalomfigyelést beállítani, és minden lényeges önkormányzati hirdetményről időben értesültünk (ami jelen helyzetben igencsak a vakszerencsén múlik).

Előzmény: Pepin (1393)