Barocker Creative Commons License 2015.05.05 0 3 4547

nero58, ez nem volt szép! Senkit sem az határoz meg, hogy mennyi kását evett és hány éve lapátol.

Úgy látszik tényleg feleslegesen hozta létre anno a blogot a tudás újkori gyűjtőhelyéül BLAtti, s szerveett két találkozót Ctrotorral, hogy tanulhassunk mi kezdők...:(

Tényleg mi van Ctrotorral??? Valaki, valamit tud?

 

bontosjani: A szócsata itt kevés...és felesleges is! Várom a beszámolótokat a hegyi patak túráról, képekkel, eredményekkel. :)

 

dez1: Örülök, hogy pörög a fórum, azonban a tartalom elvész. Nem vagyunk előrébb attól, mert 2x30 hsz-t kell visszagörgetni ahhoz, hogy az első érdemi hozzászólást megleljük. Azon kívül, amit ugye keresőben konkrétan kikeresünk. 

 

Nagybivaly: 4500 hozzászóláson keresztül nem tartozott hozzá...mi változott? :)

A találkozást támogatom, sajna nekem időm nincs egyelőre a találkozásra, pedig sokat tanultam az utolsó talin, bár késve érkeztünk és nagyon külsősként nézelődtem csak.

 

Losznya: Tisztelem a tudásod és élvezem a hozzászólásaidat! Egyetértek a bennük foglaltakkal, de kezdők mindig lesznek. A stílusuk néha nem simulékony, de ezzel nem tudsz mit kezdeni.

 

BLAtti: A blogodat élveztem és sokszor visszatérek, hátha van újdonság, de láttam a helyi, sárga-fórum topicban, hogy elfoglalt vagy magánügyből kifolyólag. Szerintem szó nélkül hagyhattad volna az egészet, bár tudom, hogy te vagy itt a "szócső", de nem te vagy a moderátor. Tényleg, van egyáltalán moderátor? :)

 

No, mindegy!

Mindenkinek jó aranyászást! Ne veszekedjünk! Nem is annak indult, nem tudom hogyan fajult idáig!? :P 

Jön a jó idő és a jobb vízállások.

Partra Magyar, hí' az arany!  

 

 

Előzmény: nero58 (4536)