lászlómester Creative Commons License 2015.05.05 0 0 1391

Egyetértek. Hozzátenném még azt is, hogy a környékbeliek megkérdezése nélkül pottyantotta a Hargita térre azt a gusztustalan betonkockát, ahol most rendszeresen fényezheti magát.

 

Így van ez a volt Liget Mozi előtti pihenőpark átépítésével is, ahol az addigi jó szolgálatot tevő kerülőutcácskát szüntette meg. Most naponta kb. 20 ember veszi igénybe a felújított parkot, akik közül 3-4 a hajléktalan (ők biztosan örülnek annak, hogy ilyen szépen felújított környezetben józanodhatnak).

 

Aztán itt van a Kossuth tér átépítése: régen volt ott egy épület, ami a legendás "Lőrinci Park" volt, aztán vendéglő lett, aztán lebontották (nem a mostani vezetés, de ez sem jobb az előzőnél). Most látom a terven, hogy újra felhúznak oda egy épületet. Akkor miről is beszélünk?

 

Végül nem feljtem el megemlíteni, hogy a képviselők csak 4 évente tartanak fontosnak minket. Választások előtt többszor is jártak nálunk kampányolni, aláírást gyűjteni. A választás napján többször felhívtak telefonon, hogy "Ugye számíthatunk a szavazatára?".

 

 

Ez a videó pedig egyből beugrott, amikor olvastam itt a lakossági tájékoztatóról. Tervek már vannak, de nem tudom, hogy az itt élők közül megkérdeztek-e valakit: 

 

 

Előzmény: fater69 (1390)