radomiki11 Creative Commons License 2015.05.04 0 0 12026

szia.

 

MRI felvételem, és diagnózisom van, úgy derült ki. fájdalmak, láb zsibbadás, egyszer nem tudtam felkelni, és mentem szépen dokihoz, hogy nem stimm valami. volt ismerős-ismerőse, beutaló gyorsban intéződött, és jött a lelet:

 

a lumbalis lordosis kiegyenesedett. az L.IV-V között dorsalisan 3mm protrusio van, mely a durazsákon mérsékelt benyomatot okoz. az L.V- S.I csigolyák között dorsalisan 11mm-es részben rupturált protrusio látszik, mely a durazsákon, és a mellette futó S.I gyökön Compressiot okoz.

 

szóval nagyjából így nézek ki gerinces mivoltomban, és valahogy nem igazán érzem mindig 100-asnak a bal lábam. sőt!

szóval akkor nekem a gravitációs pad annyira nem pálya? néha el tud szaladni a vérnyomásom azért, egyszer a szemem is bevérzett. ez nagyon tuti-patent akkor így...  :)  GIOTIN lesz számomra a megfelelő kezelés ezek szerint?

megmondom őszintén, a dokikkal nagyon tele a hócipőm. maradjak még táppénzen vagy 2 hétig, utána meg ha tudok, menjek dolgozni. ha nem tudok, akkor menjek vissza, és megbeszélünk egy műtétet ha úgy alakul a dolog, amit úgy 5-6 hónapon belül meg is ejtenének!  szóval tele a tudatom a dokikkal.

ezért is olvasgatok itt mindenkinél, és kérdezem ki merre , hogyan, mivel, kivel, hányszor, minek, stb próbálkozott, hátha nekem is szimpatikus megoldásban lesz részem. holnap kezdek el drasztikusan fogyózni, 100 alá fogok menni. talán az is javít majd a dolgokon. meg megkeresek 1000-féle szakembert, aki csak szóba áll velem, hátha mond valaki, valami jelentőségteljes dolgot. mindent kipróbálok, ami nem ráz! :)  van egy csomó alternatív dolog is, csak van a városban valaki, aki tudja is, hogy mit lehet, vagy kell tenni.... 

 

M.

 

Előzmény: ex-petike23 (12025)