Dzseri
2015.04.30
|
|
0 0
96686
|
Mai szopóroller:
Mára volt a nagy nap időzítve, vizsgázik az etz. Megbukott. Nem műszakilag, tudott mindent, kifogásmentes volt. Hanem az új tipustáblával megszopattak és /vagy leszopattam magam. Mivel a magyar jogrend értelmében a tipustábla egyedi azonosító így tipustáblàt csak a gyár adhat illetve üthet bele számot. Odavittem, szóltam, nem lesz baj le van szarva. Mondta a fiatalabbik vizsgáztató. Fotó innen onnan, online rendszerbe feltöltés majd otthagytam h csörögjetek ha kész. Jött a telefon, baj van. Nagy. (Mi? El nem tudtam képzelni, minden tökéletes volt az oda vezető 25kmen) a tipustáblát hogy kicseréltem, beütöttem, le lett fényképezve fel lett töltve. Nyilatkoztam írásban hazajöttem az eredetiért, telefon ilyen olyan vizsgafelügyeletre, nem megy, nem vizsgázhat csak kpm-en............ Gyógyszerem elgurult agyam eldurrant. kilátásba helyeztek mellé még egy eredtvizsgát is, mert az sem tetszett nekik hogy a festéket tűvel kikapartam a számból és egy alvázszám védő átlátszó matricával leragasztottam hogy olvasható legyen és ne rozsdásodjon. Magyarország, így szeretlek. Kpm kiváncsi leszek fog e kötekedni a lyuggatott féktárcsával meg a keihin karburátorral, a retro kadmiumsárga izzóval ill. a gyáritól egyel szélesebb hátsó gumival. Az odaút amúgy mesésen telt, minden szépen működött ahogy elvártam, 90es utazót nagyon szerette, végsebességet nem tudok pontosat mert 250es órameghajtó van benne, így óra szerint 140, a reál valahol 110 nél volt hosszú egyenesben. |
|