Törölt nick
2015.04.30
|
|
-1 0
11928
|
Wachau nekem is olyan messze van, mint például egy Budapestinek. Ezért aztán nem ismerem nagyon. Utánaolvastam a dolgoknak, nagyjából tudom mit kell megnézni, meg hogy mi érdekel, kinyomtattam a programokat, menetrendeket, de sok mindent kell majd rögtönözni. Pl, hogy hol eszünk. A szállásunkon van reggeli, lehet, hogy vacsorázni is ott fogunk, de ebédelni valahol olyan helyeken szeretnénk, ahol nagyon jó a konyha és jó borok vannak. Bórkóstolásra is megyünk, de tapasztalat hiányában ahhoz a borászhoz aki az utunkba kerül. A Weinfrühling keretében 20 Euróért annyi bort lehet kóstolni, amennyit akarunk, szinte az összes helyi borász részt vesz ezen, szóval lehet menni pincéröl pincére. (Karszalagot kap az ember.) A parkolási helyzetet sem ismerem. Sokan lesznek, hisz május elseje, meg Weimfrühling. Szóval lehet, hogy egyes helyekre tömegközlekedéssel megyünk, ezért kinyomtatva nálam lesz a teljes vonat és buszmenetrend. Na meg azt sem tudom, melyik látványosságra mennyi idő megy el. Mivel én élvezetből kirándulok, nem erőből, ezért lehet, hogy nem fér bele minden és ősszel jövünk még egyszer, ha úgy érezzük, hogy elmaradt valami. |
Előzmény: topoly (11927)
|
|