Sziasztok!
Hú, te jó ég, mióta nem írtam itt Indán egy karaktert sem... De gondolom a túlnyomó többségetek már úgyis tudja, hogy a FB-s OpenBVE Hungarian Centrum csoportban továbbra is aktívan folytatom BVE-s tevékenységeimet.
Mint látjuk, a mi drága jó Tibink nemrégiben nagyon szépen rákapott a Budapest DBR projekt témára, és ahogyan alkot, az bizony nagyon magas színvonalt képez, Bvemetro-magasságokba helyezve a mércét, szóval állítom, hogy érdemes lesz rá várni! :)
Én az itteni szünet megkezdése óta nem sokat változtattam az általam megkezdett pályán, habár tegnapelőtt éjjel jó pár órát rászántam, hogy a való életben működő automatikához a szimulátor korlátaihoz képest a lehető legközelebb hozzam az MI általi vezetést. Így tehát ahogy a valóságban is, az ajtók a játékos beavatkozása nélkül nyílnak/záródnak, a vonat az állomásról meginduláskor először csak ~35 km/h-ig gyorsít, majd csak egy kis idő után gyorsít ismét rá a menetrend betartásához szükséges sebességre, az állomásra érkezés előtt pedig le is lassít ~35 km/h-ra, és csak a peron mellé éréskor kezd el ismét fékezni megállásig.
A megoldást videóra is vettem a frissített pálya kiadásakor, ha valakit érdekel, itt megnézheti, hogyan is néz ki a gyakorlatban, amit itt leírtam: https://www.youtube.com/watch?v=ey1UUVzsBGs
További szép estét kívánok mindenkinek. :)