Törölt nick Creative Commons License 2015.04.26 0 0 477

Nem unjuk csak élvezük hogy ebben a remek topikban él a verseny:))

Jolene jövöre 10ember feliti játszotárs is ugy mint a kézilabda kupában is van. Ahogy te mondanád egyszer:)

 

2008tol még csak a teniszre tippeltünk 4nagy GLAND SLAM (Ausztrál Open, Roland Garros, Wimbeldon, Us Open) (2.honap) most már aszt vettem észre hogy minden napra van egy vagy kettő tippelni valo és jo lenne 2hettes pihenö útána uj erövel megint tippelni. CSak azért kérdeztem meg kb hány mecs lesz még addig.

 

Lesz valamilyen nemzetközi (selejtező vagy már döntő) EB, VB tippverseny majd nyáron ugy mint vizilabda, kosárlabda, röplabda, kézilabda, foci?? Metől meddig lesz majd?

 

Aszt vettem észre nincsen tippelő kedvűk más embereknek pl:

Tenisz: 2008 Roland Garros 25voltunk és most ebben az évben 10 vagyunk.

Kézilabda NB1 : Amit te vezetc ott is csökenöben van emberkék mert mink tippeltünk első években "2009" akkor még 25-30 ember volt most már csak a felle mezőny van.

 

Nagyon rossz esz látni némelyik emberen pár szezon útán nem tippel. Jövöre lesz 8év "Januárban" hogy tippelünk különbőző Bajnokságogban részt vetünk voltak kudarcok és sikerek is. Az első szezonunkban csak tanulo évek voltak most már csak azon vagyunk bent legyünk a top10ben. Tapalasztbol mondom mindig jo tippelni utolso 5 órában a mecsek előtt "pl:Foci VB" és a nagy riválisokat meg várni.

 

Amugy te hogyan birod eszt a sok számolás nem fáraszto?

Előzmény: FaberK (473)