laarifaari Creative Commons License 2015.04.26 0 0 8129

http://www.atv.hu/videok/video-20150426-felvetel-igy-koszontotte-ader-es-orban-csanyi-magan-alapitvanyat

 

Óóóó, Julianna2015, nincs ebben semmi meglepő.

Zorán jó ideje átállhatott a magyar feudális-fasisztoid állam vezetőinek támogatói közé, csak nem voltunk résen))

 

2014. december 30-án az orbáni biodíszletben életvitelszerűen tántorgó Demjénnel közösen lépett fel, majd 2015 januárjában a kincstári tévé megaizé-szerű, Rákay Philippel fémjelzett műsorának pisi-szünetében dalolt. Ezután jött a tegnapi demonstratív kvaterkázás Orbán Viktorral. Bizonyára több alkalommal is kinyilvánította hűségét, ragaszkodását az orbáni rezsimhez – én ennyit láttam.

 

Zorán többször elmondta, a dalokat Dusán írja, ő csak előadja, ne tévesszük őt össze Dusánnal – és Dusán néhány éve már nem ír Zoránnak.

Fura dolog ez. Zorán akkor válik a fasiszta rendszer támogatójává, amikor az már düledezik. Rossz döntés, ej.

 

Az is fura, miért rombol össze egy életművet két perccel a lezárása előtt. Nem szorul az ostoba, arrogáns duce támogatására, egyelőre teltházasak az előadásai, a gárdisták pedig valószínűleg nem fognak özönleni a koncertjeire.

 

Én valamikor tavaly december közepén (8703 hsz.) jajdultam fel, akkor kaptam a fejemhez – szüzannya, átvertek. Ugyanazt mondtam akkor, mint most Ön: CD jöhet, koncert soha többé. Aztán kiderült, a CD –től is hányingerem támad. Van élet Zorán nélkül.

Az a helyzi, kiderült, nincs életmű, a dalok csak koncerttel és az azóta kimúlt illúzióval együtt éltek.

 

Különös, hogy Cseh Tamás (egészen pontosan Bereményi Géza, Másik János) dalai megmaradtak az elorbánosodott, széthullott, sosemvolt-művész Cseh Tamás teljes prostituálódása után is. A hetvenes-nyolcvanas évek tökéletes lenyomatához szükség volt a sűrű dohányfüstben hunyorgó, esetlen, egy hangon éneklő CsT-re, és teljesen leválasztható a dalokról  CsT, az ember

 

Zorán dalai viszont úgy tűnik, mennek a lecsóba. Kár.

Előzmény: Julianna2015 (8128)