tejet iszok és pipázok Creative Commons License 2015.04.23 0 0 440

A bevándorlást az csökkentené, ha szépen módszeresen szétlőnék az összes ilyen hajót.

 

Igazi virtigli eropéer erkölcsű alapállás.

Az országokat már szétlőttük, most a menekülés módjait is meg kell semmisíteni.

Miért nem mindjárt atomot rájuk, aztán mindjárt rend lenne.

 

De hát a farkastejen nevelkedett testvérgyilkos erkölcsi talapzatára épülő Római Birodalom utódállamaitól mit lehet elvárni?

 

Végülis még mindig nem lehet tudni, hogy miért is kellett a stabil és békés Líbiát káoszba dönteni... azaz tudjuk... Az a hülye Kadhafi a drága olajjövedelmen becsatornázta a sivatagot, és saját mezőgazdaságot hozott létre, ahelyett, hogy Európából vette volna a vegyszerezett ízetlen vackokat a jó olajpénzért... Meg hogy vissza akarta kérni a Goldman Sachstól a betett 100 milliárd dollárját...

Most az olajat amerikai és európai cégek szippantják, és valahogy nem jut belőle az ország infrastruktúrjának rendbehozására.

Mert hogy at már privatizálva lett a "lázadók" által. Szóval senkinek semmi köze hozzá.

A sok líbiaira már Líbiában sincs szükség, mert csak felemésztenék a drága jó olajjövedelmet, Európában meg sőt pláne nem kellenek...

Szar lenne látni őket az angol, olasz meg a francia benzinkutak körül, ahogy kéregetnek... neaggy isten lopnak... volt honnan tanulniuk. És ha az iparszerű gyilkolást is eltanulták, akkor meg majd jól le lesznek terroristázva, aztán foszforbombázva.

 

Hejjj ! Azok az eropéer értékek... csak azt tudám feledni !!!

 

 

Előzmény: midnight coder (439)