Campika Creative Commons License 2015.04.23 0 0 525

Sziasztok

 

Van e valami infótok arról, h. a műszaki vizsgán kérhetnek e "gázrendszerről" friss mérési jegyzőkönyvet, vagy bizonyítványt. A gázrendszer egyébként kimerül egy 3 fejes főzőlapban, csőben, és a palack felőli végén pedig egy reduktorban, szeleppel.

A pontos nevét nem tudom a dokumentumnak, de lakókocsis oladalakon ez téma és nekik kell ilyen a vizsgára.

Hol érdemes Budapesten vagy környékén sátrast vizsgáztatni egyébként, nekem szeptemberben lesz aktuális és ez lesz az első hazai vizsga, jelenleg még a német vizsgám érvényes és azzal járok ? Az én Camp Let -emen nincs ráfutófék sem, a gumikon és a lámpákon kívül nem nagyon tudnának mást vizsgálgatni rajta, de a gáz kérdés, az kérdés. Vagy jobb ha kiszerelem a főzőlapot és úgy vizsgáztatom ?

 

Más: Idei újításként vettem egy Brunner Medusa 3 x 3 m-es szél és eső álló sörsátrat a tetején szellőzőréssel a huzat miatt, amihez járt két oldalfal is, majd a nyár után megosztom a tapasztalatokat veletek, 10 p. alatt fel lehet állítani. Már nagyon várja a családunk h, végre útra kellhessünk, bár a feleségem egyre kényelmesebb, és én vagyok a hajtóerő, a 8 éves lányom meg tűri amit a bolond apja kitalál.

 

A nyári olasz tengerparti tervezett kiruccanással az az eddigi tapasztalatom, h. már most nem lehet foglalni, és min. 7 éjszakát ott kellene tölteni, még akkor is ha nem foglalsz, kicsit szemtelenek. Az ára is, mert 2 felnőtt 2 gyerek főszezonban júli végén 1 hét = 500 Eur, igaz ez az egyik legjobb adriai kemping, a Marina di Venezia. Azt mondták a kempingbem, sokan hajnali 2 kor érkeznek foglalás nélkül, beállnak a kemping elé sorban az uton,majd  kapnak sorszámot a recepción és várnak arra hogy elmenjenek a korábban érkezettek másnap 11 körül. A 2 órás érkezés nekem nem gond, de ilyenkor azért irigylem a lakókocsisokat, mert megérkeznek, sorszámot húznak, és elalszanak a lakóban reggelig. A sátrassal sajnos ez nem megy.

 

üdv