G6 Creative Commons License 2015.04.23 0 0 220

Szoktak hajnali négykor üvöltő szirénával innen elindulni rendszeresen?

Nem sűrűn. Persze időnként előfordulnak szirénázó tűzoltóautók, de hajnali négykor még nem tapasztaltam ilyet. Vagy csak jól alszom :) Ugyanakkor megvan az az elvitathatatlan előnye, hogy egy esetleges tűzesetnél 1 perc alatt kiérnek (már volt rá precedens nem is egyszer). Inkább a közeli Hunor hotelre szoktak panaszkodni a keleti oldalon lakók, mert szoktak jönni turistabuszok, amik járó motorral parkolnak, meg hangoskodnak a szállóvendég csoportok. Bár mostanában nem szokták emlegetni, lehet, hogy ez csak régebben volt probléma.

És amúgy, mennyire "működik" a ház, normális a lakóközösség?

A lakóközösség teljesen jó, kulturált, normális emberekkel találkozom szinte mindig (a kevés kivétel általában bérlő, akik azért gyakran cserélődnek). Sok fiatal pár és kisbabás család van, de persze minden korosztály képviselteti magát egy ilyen nagy társasházban. Rendben működik a ház, évről évre egyre stabilabb az anyagi helyzetünk és a kezdeti gyermekbetegségek is megoldódtak. Persze nem tökéletes, de hát semmi sem az. Van, aki érzékenyebb hiányosságokra, én speciel elégedett vagyok a beköltözésünk óta a házzal.

Előzmény: Zoodiacs (218)