japipapi Creative Commons License 2015.04.19 0 0 20824

Szia!

Már nem bírom ki, hogy ne szóljak néhány dolog miatt. Nevezetesen. A Shenzhen Willhi Electronics Co., Ltd. több tipus gyárt és nem mindegyik alkalmas keltetőbe. Ha ez a típusod  

WH7016E
Thermostat, 

nem szóltam. ha viszont nem ez, majd használhatod akárminek, de keltetéshez nem. Juhostt szaki már ráfázott, nem hallgatott a hozzáértőknek. Úgy veszem észre, Te sem fogadod el a tapasztaltak véleményét, segítő szándékát. Nagyon sokat beszéltünk már a légkeverésről, fűtésről és egyáltalán a keltetés mindenféle kikerülhetetlen technológiáról. Amit írsz, szerintem is mint fűtést nem tartom egyáltalán jónak. Légkeverés nélkül, ekkora áhitatott keltetés nem fog eredményesen működni! Az is jó lenne, ha Te is olvasgasd ezt:

 http://www.tankonyvtar.hu/hu/tartalom/tamop425/0059_baromfitenyesztes/ch26.html

 

Mit akarsz keltetni "mindenhol meglegyen a kívánt 38.5-39.5 fok."? Látom már sült csirkére pályázol! :-)

 "A keltetés optimális hőmérséklete

A madárembriók többsége (a baromfifajokat is beleértve) 37 °C és 38 °C közötti keltetési hőmérsékletet igényel. Ezen általános megállapítás alól a futómadarak (strucc, emu, nandu stb.) embriói és a pingvin kivétel, mert ezek alacsonyabb hőmérsékletet átlagosan 36,5 °C ot kívánnak." 

Ezt mind olvashatod az előbb feltett linkben!

 

Nem akarlak elkeseríteni, de érzésem szerint ilyen mentalitással nem fog menni az keltetés. Te kérdezel, mi válaszolunk, de tanácsokat elengeded, magad feje után jársz. Teheted, de akkor minek irkáljunk? 

Ha, netán félre értettelek volna,  elnézést kérek.

Előzmény: bukottfinánc (20820)