llaszlo2 Creative Commons License 2015.04.09 0 0 729

Bács. Kecskeméten.

Szétszedtem a greifert. Kipattant belőle a középrészt fogó rugó egy kör keresztmetszetű és valamivel hosszabb kb 60% mint egy fél körív. Volt-e még ott valamilyen alkatrész vagy csak a rugó és a pici csavarok tartották? Mert ha csak ennyi, akkor kitakarítottam és össze is raktam. Sok szösz és más szennyeződés is volt rajta.

Összesen négy db alkatrészből állt. A könyvben is ennyi van, csak más típus. Az textima és máshogy néznek ki az alkatrészei. Ez meg naumann.

A greifert valahol be kell olajozni vagy az így szárazon is jó?

 

Egyébként azt hiszem, hogy sikerült jól beállítani. Csak már késő van és nem akarok varrni, mert azért eléggé hangos. Holnap kipróbálom.

 

A szorulásról már annyit tudok, hogy a felső részen van. Leakasztottam a bordász szíjat (persze megjelöltem, hogy hol volt) és körbeforgattam többször is a kézikereket. Két ponton kicsit megszorul. Nem annyira észrevehető, de ha finoman forgatom, akkor meg-meg akad azokon a helyeken.

 

A talpemelő rúdon középen a rugó alatt van egy csavar. Hogyha azt kicsavarom, akkor annak nem kéne a rúdon elmozdulnia? Mert ez nem akar eléggé rá van szorulva.

Előzmény: Garázslakó (728)