turizotya Creative Commons License 2015.04.06 0 0 568

Üdvözletem!

Az én problémám elég bonyolult! A volt párommal 2013-ban közösen babát vártunk! Ő ekkor még az a volt férjével megosztott tulajdonú ingatlanban laktak közösen! Mivel jött a baba megoldást kellett találni a közös élet elkezdésére! Mivel a párom nem tudott dülőre jutni a volt férjével, én elmentem hozzájuk, hogy megbeszéljem a dolgot! A házuk előtt összetalálkoztam a volt férjjel, akivel a számára kényes téma miatt szóváltásba keveredtem, ami kb egy percig tartott! Ő félre vonult és közölte, hogy rendőrt hív! Ekkor én elhagytam a helyszínt, majd a páromnak mondtam, hogy ez nem lesz jó, mert nekem fegyvertartási engedélyem van(sportvadász vagyok), és még a végén ez az ember kitalál valamit, aztán elveszik a fegyvereimet! Erre a volt párom azt mondta, nyugodjak meg, ő is ott volt és tanúsítja, hogy semmi nem történt! Aztán mivel sajnos nem rendeződtek a dolgaink, külön szétmentünk, a volt férj feljelentett, s mire a rendőrségi meghallgatásra került sor, a volt párom is ellenem tanúskodott! A feljelentés szövege a következő: volt házastárs élettárs sérelmére elkövetett veszélyes fenyegetés zaklatás! Nos, az állítólagos sértett nem volt sem házastársam, sem élettársam, mivel a volt párom exférjéről van szó! Zaklatás megint csak nem volt, mert egyszer találkoztam vele személyesen, se előtte, sem utána! Ezek a tények egyébként a rendőrségi tanúvallomásokból is kiderülnek! A veszélyes fenyegetést ténye sem bizonyított, egyszerű szóváltás volt! Én ezt a rendőrségen jeleztem, azt mondták átírják a gyanúsítást, nem tették! Nem rég kaptam egy határozatot, hogy a fegyvereimet adjam le az illetékes rendőrkapitányságon! A határozat ellen fellebbezéssel éltem, melyet a megyei rendőrkapitányság, mint másodfokú hatóság helyben hagyott, és kötelezte az elsőfokú hatóságot új eljárás lefolytatására! Ez megtörtént, mely hatóság megint a fegyvertartási engedély bevonását határozta meg! Az események mostanában nagyon gyorsan történnek, mert mindennek tetejében, a volt párom sógora a helyileg illetékes rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetője! Kérném szépen tanácsoljanak nekem valamit, hogy mit tehetnék, mert teljesen jogszerűtlennek ítélem meg azt amit velem csinálnak! Most újra megfellebbezhetem jelen határozatot, ezzel esetleg időt nyerhetek, de a bíróság a tárgyalást még ki sem tűzte, a feljelentés 2013 szeptemberben történt!

Előre is köszönöm a segítséget!