Nem tudom, tudtommal sose volt. Szivarokat csempésztek onnan haverok míg volt az olcsó repülőjegy, csak jókról számoltak be. .... pl a buszsofőr ha meglátja a haverját a kévézóban képes megállni és kiszaladni hozzá, hogy ej Miguel de régen láttalak hogy ityeg a fityeg.... aztán mikor az utasok már nagyon zúgolódnak na megy tovább...(((-: ..thétának ez akkor is megéri ha nem happymealmenü az ebédje, hanem valami gyökerek vagy nem tudom mi van ott. (((((-:
Nekem egy olyan környezet biztos, hogy megfelelőbb. Menekülni menekülnek a szabad demokratikus Mexikóból is, ha lehet menekülésnek nevezni ezt a jelenséget amikor 5 mrd ember akar kijutni a világ 3/4 éből és bejutni az 1/4 ébe ahol él talán ötöd annyi. (-:
A facebookon egy ghánai sráccal szoktam beszélgetni, mindég nyaggat, hogy szerezzek neki itt munkát és vízumot. (-: Nem sikerült meggyőznöm, hogy szívesen cserélnék vele életet, a 30 évnyi korkülönbségtől függetlenül is. (-:
Lehet igazad, nem tudom, de az bizonyosan látható, hogy a szabad választásoktól nem terem több krumpli a földben. (-: