Törölt nick Creative Commons License 2015.04.06 0 0 88993

Ezt Kamelot mellett én sem egészen értem. Bödönös vagy sem, leválasztó nélkül szerintem mindegyikbe közvetlenül a szűrőre/porzsákba érkezne a finom port és eddig azt gondoltam hogy a szűrőt (ezzel a motort is) kímélem a leválasztóval. Az OK,hogy ki lehet fújkálni a szűrőt - gondolom egy ideig. De ha kicsit nedvesebb port szívok fel (de akár a száraz is) egy idő után beleragadhat a szűrőbe, ezért jó, ha a finom por (sem) nem jut el oda.

 

Azzal viszont egyetértek, hogy nagyobb tartállyal jobban megéri a biznisz. Szemezgettem faterék kertjében egy szürke nagy kukával, de csak én gondoltam róla, hogy használaton kívüli :-) Így azzal főztem ami van, meg gondoltam hogy ha jól sikerül a "kicsi", akkor ott a még megmaradt plexi, megcsinálom nagyban is immár értelmesebb űrméretben.

 

De LyPapa papírhordója meg Pacoék tényleg rohadt egyszerű linkjei után erősen gondolkodom hogy érdemes-e ezt a plexis vonalat erőltetni. "Jól" néz ki az tény, meg többet lehet vele barkácsolni is (nekem ez is fontos ám :-), de ... no majd meglátom.

 

Előzmény: GPS (88979)