Ma megjött a cuccos (2db eVod 1100 mAh stainless akku , 1db Aspire BVC Mini Pen Cap Stainless 1.8 Ohm, 5db tartalék Aspire BVC 1.8 Ohm kazán, 1db USB töltő eGo, hozzá Maximum Smoke lötyik (mind 12mg-osak): 1db 10ml ROUTE 66, 1db 10ml USA MIX és 1db BLACK CHERRY).
Első tapasztalataim:
QRVA jól néz ki, nagyon bejön a design. Full ezüst, acél. A mini pen cap is klassz, de azt már látom hogy a töltése kicsit nehéz, mert csak két keskeny nyílása van, és alig látszik meddig van. De majd megszokom. :) Az akksik töltve érkeztek, így pen cap-ot megtöltöttem gyorsan az USA MIX-el, hagytam ülepedni, "hidegen" is szipkáztam párat (nem nyomtam az akksi gombot), hogy szívja fel a pamacs a lötyit a pen cap-ban. Aztán hajrá! Füst (bocs, gőz) DÖGIVEL, lassan szívom szépen hozza a zamatot, elsőre az USA MIX jónak tűnik. Azért is vettem elsőre 3db 10ml-est hogy teszteljem, mert ha nem jó, akkor nem bukok akkorát. :D
Apropó itt egy kérdésem volna. Mivel csak egy pen cap-em van, ezért kérdem, hogy lötyi váltáskor ki kell mosni a kazánt, vagy simán rátölthetem a másik lötyit? Hogy szoktátok ilyenkor? Ha kimosom akkor azt hogy kell?
Na vissza az első benyomásokhoz... Szóval jónak tűnik, bár még nincs 2 órája hogy játszadozok vele, de azóta nem is kívántam hogy rágyújtsak egy analógra. Pedig nálam 2 óra nagy idő ám! ;) Amit észrevettem hogy köhögési rohamok jönnek rám, bár nem mindig. Olvastam valahol hogy van ilyen ilyenkor. Ez idővel enyhül vagy eltűnik?
Egy negatívum azért máris van. A Pen cap kicsomagolása után, le akartam húzni a szipkavédőt, ami le is jött, nem erőltettem. De úgy jött le, hogy egy fekete műanyag borítás ott maradt a szipkán. Aztán rájöttem hogy ez a fekete műanyag borítás a védőkupak belsejében kellene lennie. Vagy nem volt rendesen beragasztva vagy nem tudom, de most nem lehet visszatenni a védőkupakot, mert ha rátolom a szipkára akkor túl mélyre csúszik be a műanyag a tokjába és nem kattan, nem marad meg a cigin. Szóval itt valami nem kerek.
No hát ennyi, egyelőre nagyon tettszik, remélem nem lesz vele gondom.
Anno régen (2008-ban) már egyszer megpróbáltam az ecigit, konkrétan az E-CIG Kft volt akkor a piacon, az ő termékeikkel próbálkoztam, de csak a bajom volt velük. Vagy alig volt valami gőz, hiába szívtam lassan, vagy akárhogy. Vagy az akksik döglöttek be pár nap után, vagy a kazán halt meg pár slukk után, vagy a pofámba szaladt a lötyi, de mindig volt valami. Folyamatos cserék, új verziók, de mindel volt valami bajom. Aztán hagytam a francba. Ezért is kicsit félek, nehogy megismétlődjenek az akkori problémák. ;)
Nagyon bízom benne, hogy az analóg cigi talán mostantól a múlté lesz. ;)