Kontroll-R Creative Commons License 2015.04.01 0 1 578

Én ezt megértem, de az is van igazság, hogy ha valaki rááll valaminek a sorozat gyártására az a technológiának, meg pl. a nagyobb tételű anyag beszerzésnek köszönhetően  olcsóbb lesz mint az egyéni bajlódás és jóság tekintetében is felülmúlná az átlagos házi barkácsolás színvonalát.

Ha pl. nekiállnék mondjuk házilag erősítőt építeni az lehet, hogy megközelítőleg lenne olyan jó mint egy gyári, meg szép is lenne talán, de hogy olcsóbb nem lenne az biztos. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy nem érthet mindenki mindenhez és eszköze meg egyéb lehetősége sem biztos, hogy lenne hozzá mindenkinek. De ha feltételezzük, hogy igen akkor is belép egy fontos tényező a 24 óra. Ha nagyon összeszedném magam, főzni, meg ruhát varrni is megtanulnék, ha nem is olyan jól mint akinek ez a szakmája. Csak nagy kérdés, hogy ha mindent magam csinálnék, akkor mire lenne elég egy nap ?

Én pl. nagy rajongója vagyok a finom tehéntejnek, de eszembe sem jutna hogy tehenészkedni kezdjek azért a napi két literért, amit megiszok.

Szóval lenne azért létjogosultsága a sorozat gyártásnak, csak fel kellene mérni, hogy megérné-e a belefektetett időt, energiát és pénzt.

 

Gondolom Te is gyárban készült traktornak köszönhetően vagy Traktoros.

:))

 

 

Előzmény: traktoros82 (577)