Törölt nick Creative Commons License 2015.04.01 0 0 80

Sziasztok ! 

Segítséget, infót szeretnék kérni Tőletek.

 

Van egy talált cirmos cicám, ami lassan hat éve van nálunk. Sokat betegeskedett, aszthmás is volt, természetesen kezeltettük. Lábát is műtötték, mert valamikor elütötte egy autó és farigcsálni kellett a csontból.

Most leszedték a fogkövét, de mint kiderült a cicának szívizom betegsége van, a szövetek közt marad folyadék. A doki, ahová jártam valószínűleg nem vizsgálta meg mert műtét után jöttek a gondok..visszamentem, kérdezősködtem a lényeg az orvos nem volt korrekt...a cica altatás után duplájára puffadt és 1 nap volt mire észhez tért.

 

Azonnal másik orvos, ahol 5 napig kórházban volt. Ahogy tudták, rendbe tették, most kap furosemid vízhajtót, kerberan vérhígítót és panangint.

Félve írom le, de nem fullad, bár néha szörcsögve veszi a levegőt, de a légzése 40 alatt van percenként. Annyit nem játszik, nem karmol össze és mintha az öt nap miatt haragudna is. Haragudjon, de ezt kellett tenni, hogy életben maradjon. Csak én viselem nehezen. Kicsit távolságtartóbb lett, de elképzelhető, hogy tudatában van a betegségének. Nem tudom.

Pisi / kaki / kaja rendben. Sokat alszik, bár régen is ez volt a fő tevékenysége. Lehet, hogy én fújom fel, csak más a Lillike.  Amúgy szobacica.

Holnap viszem vissza ismét a dokihoz.

Ha esetleg volt valakinek hasonló tapasztalata és megosztaná, azt nagyon köszönném.

 

Köszönöm.