Potyi Panka Creative Commons License 2015.03.30 0 0 5613

Tisztelt dr.úr

Erdelyből irok.61 éves.A panaszom évekkel ezelőtti úgy tudtam üriteni ha a gátra nyomtam, naponta 1szer,kesőbb ebed utan 15 percel hascsikarás,ürites,minden nap.Lassan ez elromlott.Nem ürült ki rendesen,ezért beöntest csinaltam,hogy munkámat tudjam végezni(nem volt illemhely).Ez mind gyakrabban fordult elő,havonta , majd hetente 1szer.Kesőbb már nagyon zavart,orvoshoz fordultam.

Rögtön tükrözesre küldtek.Az eredmeny(román) nincs daganat,sem polip,belső aranyér.Elmentem  proktológushoz,gyürüzést csinált 5 darabot .Adott krémet,április közepen kell mennem kontrolra.A fájdalmaim megszüntek,de az ürites nem megy.Nagyon vékonyan,ceruza vastagságu,elnézést(nézem a tükörben),kifordúl a végbelem mint egy csücsöritett száj,s csak a gát felöli részen tud kipréselödni.2 éve már hogy soha nem érzek tejes kiürülést.Meg a gyürüzés előttől.Meg a tűkrözéskor sem tudott k

iürülni,mert találtak székletet a vizsgálatkor. Mondtam az orvosnak,mire Ő, nem lessz olyanmint 19 évesen.Már a szél sem jön ki,az ürités is csak reggel valamennyi,később már csak kis ceruzák,sok erölködés,fáj újra a gát,a végbé,s csak beöntés a vége most már napi szinten, nem is iligátorral,hanem a zuhanyzó slaggal alacsony nyomáson, mert a bedagadt végbélbe nem tudom betenni az iligátor végét.

Ha nem teszem reped szét a gát és környéke, ha teszem fáj a végbél.Tudom nagyon perverz,hogy ez nincs jól,de senki meg nem hallgat,az ujommal érzem a végbélben a székletet és nem tudom kinyomni.Ha nem mosom ki estére már állni sem tudok a fájdalomtól,na meg mind valami bekövesedett szilva mag és ugy is a slag a vége,közben 5ször 6szor ingerel,nagyon kicsi eredmény.Nagyon közel a végbél nyiláshoz mert az újommal érem,a viz alig megy be és rökön jön is ki minden.Gondolom egy nagy gyulladás lehet,de mihez kezdjek.Nem tudom a gyulladás vagy bár mi nem

látszik a tükrözéskor.Nem magyaráz semmit a proktológus,csak annyit ettől hejre kell jönnie.5gyürü

1doboz krém.Tudom a szokásaimon kellene változtatni de mivel kezdjem.Mindennapos gond,és fájda

lom.Külömben sokat mozgok,tornászom,gyümöcsöt,rostosat eszem,nem iszom nem dohányzom, nem vagyok tulsujos,életvidám ,lennék ha ez nem keserítené meg napjaim.Minden nap úgy fekszem le hogy holnap minden jobb lessz.És nem ,2 éve csak romlik.Mi romlott el,vagy mit rontottam el.Mivel hozhatom hejre.Már azt mondják a fejmmel van baj.Nagyon kérem segitsen,bele őrülök a fájdalomba,tehetetlenségbe.Voltam belgyógyásznál vese,máj,lép,epe,hasnyálmirigy az ekon minden normális,a nőgyogyászaton koromhoz képest minden renben,egy kis  végbél sérv ,amivel nem kell foglalkozni,műtéttel még rosszabb lessz, méhnyakszűrés is negativ,urológus is mindent rendben talált.

7éve kezelnek csontritkulással,minusz3rol minusz2,7 a dexa eredmény,endokrinologus feügyeletével,

nyaki és derék diszkuszom van amit gyógytornával kezeltek,egy zolpidem nevű alltatót szedek mert

nem kapcsol ki az agyam,nem tudok elaludni,ugytudom a leg gyengébb alltató,szivritmus szabályozót

metroprololt.SZedtem debridátot,bioszant,eszpumiszant,kamilla teát,édeskömény teát.Csak eggy a gond nem megy a szél és a széklet.Hol a baj és mi okozza,na meg hogy hozható hejre.Létezik egy

olyan hogy a bél megnyúlik és hasi műtéttel agerinchez rögzitik. Olyan érzesem van mintha a végbél meglenne törve és nehezen megy ét a szél,széklet.Bisztos butaság.Köszönöm válaszát,türelmét.