Ferke2012 Creative Commons License 2015.03.30 0 1 25

Ha esetleg valaki tervezett soft-shell felsőt vásárolni, annak ajánlom a Hervis mostani akcióját, a Kilimanjaro Soft shell jacket most akcióban 8000 ezer ft! Szombaton vettem egyet, vasárnap ki is próbáltam ,és nagyon megéri az árát! 12-14 fokban szeles időben ,még simán lehet használni, de pl este hazafele csak 7 fok volt, és egy egyszerű alá öltözet volt csak rajtam, és tökéletes. Szerintem 3 fokban még simán jó. Van kapucnis és nélüli változat, zöld, piros kék fekete és egy nagyon jól látható élénk zöld szín.

 

És ami a lényeg. igazából azért is vettem meg, hogy össze tudjam hasonlítani a már meglévő soft shell kabátommal, amire mindig is úgy tekintettem hogy igazán hülye voltam, hogy megvettem. Cube-s vagyok, ezért megvettem egy Cube néven futó kapucnis soft shell felsőt.

150 euró... tehát 45 ezer ft ... és láss csodát, a 8000 -es Hervis soft shell, pontosan 100%-ig ugyanaz az anyag, tapintásra, érzésre mindenre telljesen ugyanaz. Annyi csak a különbség, hogy a Cube-n van házul zseb, és kicsit hosszabb.. amúgy semmi különbség...

Most fogadtam meg hogy soha többet csilli villi kerékpáros ruha csilliárd összegekért...