Luthien Arwyn Lovemagic Creative Commons License 2015.03.26 0 0 1165

Ühm... Miközben nyüstölöm a 42-t felvetődött bennem egy teória két mondat kapcsán.

 

"Was she packing up her things, getting ready to move them down to the dungeons? Or did it mean something completely different?"

Itt Harry túl gyorsan jutott arra a következtetésre vagy túl élénk a fantáziája, hogy előrevetítse azt, amiről majd beszélni fognak a 43-ban, mármint, hogy Piton esetlegesen megkérje Maura kezét. Na, most itt Harry nem ezt gondolja pontosan, de nekem mind az összecuccolás, mind a házasság gyors lenne.

 

Innen jön a teória: Ki emlékszik a Dallasra? A "Pamela felébred" momentum megvan? Mi van akkor, ha azért tűnnek valószínűtlennek az események, mert Harry fel sem ébredt a kviddicsmeccs után? És mondjuk Voldi bá' tartja fogva az elméjét és mindez csak ott játszódik? Pitonék meg azért küzdenek, hogy kihozzák ebből a képzelgésből? A mumus furcsasága is gyanús egyébként, és érzem, hogy valahogy oka a furcsaságoknak, csak nem tudom hogyan.

 

Tudom, elrugaszkodott elképzelés, de mi van, ha így van? Mivel Aspennek eddig is célja volt mindennel az irrealitások utalhatnak ilyesmire is, nem?

 

*megy vissza a szöveghez*