Tomdee Creative Commons License 2015.03.21 0 0 125227

Igen, teljes mértékben igazad van, már írtad is korábban :( Tud valaki ajánlani nekem egy megbízható, hozzáértő szakit aki fel tudja fúrni nekem a hengert? Sajnos én nem ismerek senkit aki tudna nekem segíteni. A henger és a hengerfej közé kerül bármi is gyárilag? Mert gondolom a csupasz fém a fémen összeillesztésnek annyira nincs jó szigetelő képessége, bár lehet rosszul gondolom. Illetve amit még észrevettem, a gyertyánál már korábban bele lett szakítva a menet, fel lett fúrva és most bronz persely van belerakva. Beletekerem a gyertyát és ha kézzel hajtom a főtengelyt akkor ha odateszem a fülem akkor hallani hogy kiszelel a menet mentén, pedig alátéttel együtt van, ennél jobban meghúzni meg már nem nagyon illene szegény gyertyát. Gondolom ez sem egy túl egészséges dolog így nézhetek új hengerfej után. Ezeken kívül nem tudom merre tudnék még keresgélni mert minden síkba lett csiszolva és alátétekkel alaposan összehúzatva, szimeringek pedig újak és passzosak. 

miko?

Pontosan ugyan ilyen hangja van sajnos :(

zerger88

Ezek szerint nagyon balszerencsés voltam, nagyon sokat kérdezgettem és turkáltam a ládákban de semmi...  2 vagy 3 olyan blokkot láttam amin volt ilyen gumi, de nem akarták leszedni és ideadni nekem. Viszont sikerül gombokért szereznem egy jó állapotban lévő kipufogót és a két oldalsó műanyagot a tank köré. 

Előzmény: Tóni bácsi (125187)