Toncsi90 Creative Commons License 2015.03.21 0 0 21615

Tagfelvételt hirdet a DrámaTéka Drámaműhely!

 

A drámaműhely csapata felvételt hirdet alkotói műhelyébe, korhatár nélkül! A drámaműhely-tagság mindenki számára ingyenes!

Ha szívesen tartoznál egy lendületes, fiatalos csapatba, köztünk a helyed! Előzetes szakmai tapasztalat nem szükséges, annyit kérünk csupán, hogy légy aktív tag, és szánj havi pár percet csapatmunkára!

 

Mit kínálunk a műhelyen belül? 
- Fejlődési lehetőséget: a csoporton belül rengeteg olyan dokumentumot találsz, amelyből elsajátíthatod az alapokat, de ezek a dokumentumok úgy vannak összeállítva, így ha már gyakorlott író vagy, akkor is találsz benne érdekességet.
- Folyamatos tematikus gyakorlófeladatokat (legyen szó akár kisebb jelenetről vagy teljes darabról), melyek segítségével különböző stílusokat, karakterábrázolásokat, helyzeteket próbálhatsz ki.
- Online publikálást a weboldalunkon. Mert nem vagyunk hívei annak, hogy a fióknak írjunk.
- Valódi, színpadi megjelenési lehetőségeket. Csapatunk több társulattal ápol szoros kapcsolatot, melynek nyomán lehetőséget adunk szerzőinknek arra, hogy a darabjaikat színpadi előadás formájában is megmutathassák.

 

Mire lesz szükséged ahhoz, hogy csatlakozhass?
- Bár van lehetőségünk személyes konzultációra, a csoport tagjai alapvetően egy online zárt csoportban "találkoznak" egymással, és ezen a felületen kapják meg a leggyorsabban az aktuális pályázati lehetőségeket, így mindenképpen szükséged lesz egy Facebook-elérhetőségre.
- Szeretnénk kérni tőled egy rövid fényképes bemutatkozást, amit később az oldalunkon, a személyes adatlapodon megjeleníthetünk.
- Szeretnénk kérni egy "próbajelenetet", hogy beleláthassunk az írói munkádba. Ha még nincs, mert még soha nem írtál drámát, nem baj, ez esetben írd meg nekünk, miért szeretnél hozzánk csatlakozni. :)
- Egy kis szabadidőre (kb. havi 1-1,5 órára), hiszen az ötletek tára kimeríthetetlen, és mindig van mit írni.

 

Ha még nem riadtál vissza e sok információtól, várjuk jelentkezésedet a dramateka [kukacs] gmail [pont] com e-mail címen, vagy a http://dramatekadramamuhely.blogspot.hu/ oldalon keresztül.

 

https://www.facebook.com/dramatekadramamuhely?fref=ts