wynco
2015.03.21
|
|
0 0
36195
|
Szia!
Nekem ugyan nem 65-öm van hanem 80 Rt, de eredetileg én is a kisebbik tesót kerestem és többet is megnéztem. Mivel sok különbség nincs a tapasztalat viszont csordogált veszem magamnak a bátorságot és pár sort idekarmolok, kizárólag segítő szándékkal és NEM mint szakértő! Az én gépem hollandus volt és az esős mindennapok hagytak rajta nyomot. A vázon annyi apró induló rozsdát találtam ami miatt a váz homokozás után újra lett festve. Tipusra specializálódott szaki kapta szét és össze, nagyszerű munkát végzett - komolyan - de a költsége nem szalonképes, lévén ha jónak látta cserélt -előtte kérdezett! Bő lére eresztettem de ha rozsdát látsz, ne nagyon köss kompromisszumot! A hátsó kerék dobfékes, ha határértéken túl kopott, kuka, másikat szerezni művészet. Amúgy ha minden rendben van vele, akkor is van néhány hang amit egyszerűen meg kell szokni. Megjegyzem a téli pauza alatt én nem nyektetem, akku ki és letakar, de tavasszal benzincsap nyít és néhány átfordulás után duruzsol. Van mellette egy 1100Rt is (nem nagyképűsködöm csak van) az tud prüszkölni. A nyomatékváltásnál jelentkező jelenségtől ne ijedj meg, azt a géppel együtt vásárolod meg. Minden alkatrész kapható hozzá, gyorsan. Szerintem egy mozdony két keréken, nem betegeskedik, igaz szeretgetem, jó szerelőhöz hordom folyadékcserékre. Azt is elkotyogom, hogy a 4. X környékén őrültem meg és vettem motort, előtte csak Simson R 51 -et `hajtottam`!!! Persze volt kontraszt, és nem volt fekvés. Brutál nagy jószág, jó nagy nyomatékkal, tiszteletet követel, de vigyáz is az emberre. Kitűnően döntögethető és ha húzod akkor szedi a pacskert, de csak fokozatosan szabad bátornak lenni! Szerintem ez a kategória igazi élménymotor! Természetesen mindenhol megnézik, csajozni már nem jó de barátkozni ideális! És meg valami így a végére. Ha megteheted, vigyél magaddal tipushoz konyító embert, ha meg kell fizetni akkor is olcsóbban jössz ki, mint ha később nyalsz be pár dolgot. Bocs a kisregényért, kényszert éreztem, hogy leírjam!
Sok boxeres kilométert! |
Előzmény: alemar (36189)
|
|