pEtyu12 Creative Commons License 2015.03.18 0 7 163

10 éves nyári emlék.

folyópart, strand mindkét oldalt, stégek sora üdülőnként. mögötte erdős gátas terület amíg a szem ellát.

nyár végi utolsó lazulás haverral egy dögmeleg napon. strandról irány el üres stéget keresni ugrálni a vízbe. sokadiknál két csajszi, no odakérezkedjünk. nem zavartak el. persze ugrálás közbe óvatosan fűzni őket, ismerkedni. 

2 óra múlva az egyik megy, "még átnézi a tanulnivalót" /holnap pótvizsga/ :), másik csajszit fűzzük hogy maradjon és még haza is visszük. azt mondja neki OK. 

csajszi ottmarad sütteti magát. mi meg hogy leveheti a felsőjét nyugodtan. "bírnátok mi" kérdezi, mi meg hogy naná még mást is baromi dögös vagy (hosszú haj, inkább vékony, napbarnította bőr kb 90C(D)-s keblek. Felajánlja hogy lehet csak ne itt a napon meg ahol láthatják.

Irány gátra föl gátra le erdőbe be szépen egymás után libasorba, én leghátul néha egész közel hozzá hátát fenekét simogatva. 150-200 métert megyünk az erdőbe. megállt hogy itt már jó lesz srácok.

Egy mozdulattal hátranyúl kiköti és lehúzza a bikinifelsőt. baromi guszta nagy sötét bimbóudvarú gyönyörű nagy kerek cicik látványa tárul elénk. naná egyből havernak egy nekem egy cici szívni. csajszi keze érzem benyúl a nacimba, tolom is le a fürdőnadrágot. csajszi már hajol is rá és megnyalja a hegyét párszor, majd szopni kezdi, akkor még nem sok ilyen élményem volt nomeg éppen nőm se így elég hamar spicc lett a vége amit előre is halkan közöltem vele. engedte a szájába küldeni a cuccot közbe a haver csöcsörészte és a csajszi kézzel felvezette majd mikor végzett velem rátért a szájával. ő elég jól bírta játszott a szájával ki be tolta a farkát. közbe éreztem hogy regenerálódok meg az átlagnál jóval nagyobb mellek markolásának hatására ismét kemény lettem,félrehúztam a tangáját és hátulról simogatni ujjazni kezdtem, jól nedvesedett és ütemesen tolta is rá az ujjamra a hátsóját. haver közbe összefogta a haját, felváltva tapiztuk a melleit. csajszi megáll megfeszül havert kézbe veszi érzem hogy csak az ujjaimra koncentrál és hallhatólag elélvez. éredekes hang egy csendes erdőbe ahová csak némi zsivaly hallatszik néha. legugol úgy folytatja a szopást, haver két kezével a két mellet markolja és ő is kiengedi a cuccost a szájába. miután végzett odahajolok a csajszihoz aki a haját igazgatja és a maradék cseppeket küzdi  le a nyelvéről. majd látja hogy kézzel segítek magamon és ráküldeném az anyagot összefogja a melleit és odahajol a farkam elé, és én egy perc múlva már csepegtetem is a melleire egy hatalmas élvezés kíséretében. ujjaival szétkeni, másik kezével kicsit simogatja még a farkam amíg el nem ernyed. ez jólesett mondta és öltözni kezd. (gondolom neki nem az első ilyen délután azon a nyáron) hazavisszük, számcsere haverral. őt még párszor meglátogatta. hát irigyeltem hogy ő már külön lakik és jár hozzá élvezkedni  csaj. azért egy igen szép emlék így is