ctvi Creative Commons License 2015.03.16 0 0 166

Igen, az adás ingyen van, de az akinek még mindig hagyományos Tv-je van, és eddig tetőantennával nézte a műsorokat, azoknak ez az átállás pénzbe került. Az antenna beállítása, szükség esetén ház bekábelezése, és a kiszállás plusz szerelés nem ingyenes szolgáltatások. Vidéken az esetek többségében nem elég a szoba antenna. Sokan még a régebbi Grundig, SONY, Panasonic stb. hagyományos tv-iket használják, mert azok még mindig bírják, nem úgy mint az egyes LCD tv-k.... Ezeknek az embereknek a digitális átállás nem volt ingyen, és nem kevesen voltak.... Az internethálózat sávszélessége sok helyen nem alkalmas a számítógépen, interneten keresztüli  folyamatos, zavartalan TV nézésre, pláne külföldről, ha mondjuk egy sokakat érdeklő foci meccs van pl.

De a BVB-T ára benne volt a TV árában, csak Te előrelátó voltál és ilyen Tv-t vettél.

Sajnos semmi sincs ingyen, és amikor azt mondták, hogy ingyen van az iskola, az egészségügy stb., az sem volt ingyen, azt is valaki kifizette helyettünk, most meg mindenki fizeti annak az árát... (A felvett hitelek árát.....)

Semmi sincs ingyen, mindenért kell valakinek fizetnie.... Az internet bekötése sem ingyenes, a szerelő fizetést kap a cégétől, csak az előfizetőnek ingyenes...(amit bőven megfizet a szolgáltatás árában....)