japipapi Creative Commons License 2015.03.15 -1 0 20404

Szia!

Én, tükörbe néztem, megkövetem Pitossit, törpét, valóban nem Ő bújt a 025kubu nick nevébe. Valami rémlett, kutattam  a búrámba, semmi. Mi lehet ez a "kubu" név, talán közelebb viszit a megfejtéshez. Azután hirtelen behomályosultam! 025kubu, azonos lehet a már két éve fórumtárs, 25kobu ! A kereső kidobta.  Tutira Ő az. Akkor nagy nehezen megvallotta. hogy rosszul ír, de más semmi! Már akkor is nehéz, sőt kifejezetten lehetetlen kibogozni mondanivalóit. 

Hidd el, nem az a bajom, hogy egyszerű ember esetleg, hanem az, hogy kérdéseit sem fogalmazza meg érthetően.

Az sem baj, ha netán hottentota vagy busman, de egy pici tisztelet a fórumnak engedjen meg, minimum böffenjen be, pár szóval mondjon magáról valamit, még helyén is tehetné! Nem lenne céltábla. Szóltam, megértette http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=124293945&t=9180932, de nincs semmi változás (ez mondjuk törpés)

Gondolom látja, amit ír, miért nem korrigálja elküldés előtt! 

Ezt a stílust, hozzáállást nagyon nem tudom tolerálni. Gyerekeinket is megneveltük, hogy minimum köszönjön, kéréseit érthetően közölje. Szerintem, ha látszik mondanivalójából, hogy nagyon kevés az alapismerete, életveszélyes műszaki segítséget adni a távolban. 

Na, mindegy, többet nem fogok karikírozni, átlépek ügyefogyott hsz.-eken. 

 

 

Előzmény: etilalkohol (20403)