szviktoria Creative Commons License 2015.03.13 0 0 1981

Sziasztok!

Tanácsra lenne szükségem, kérlek ha valakinek van ötlete ne tartsa magában! :)

Találtam egy rózsaszínes, fekete fejű kis kukacot a frissen festett falon mászva, kb. fél centis, voltak lábai is azt hiszem, amikor megijedt kicsit begömbölyödött.

Pár napra rá ugyan ebben a szobában egy fekete kifejlett kis bogárkát is találtam.

Még nem lakunk itt, költözködés alatt állunk, egy totál új építésűbe, most volt festés, burkolás...stb. Kaját még semmit nem tartunk itt, a munkálatok közben elfogyasztott szendvics, ilyesmin kívül. 

A bútoraink pár hónapig raktárban voltak, illetve van olyan bútor ami évekig régi házikóban használaton kívül volt.

Régen volt kenyérbogarunk, vagy lisztbogarunk, amitől nehezen szabadultunk, ez a mostani bogár ahhoz volt hasonlatos.

Én pedig nagyon megijedtem, mert ma a bejárati ajtónál (az előzőek egy emeleti szobában voltak) a falon megint csak egy kis kukacot láttam mászni, hasonlót az előzőhöz, de sokkal kisebbet, és azt hiszem fürgébbet is.

Nos, ezt lefotóztam, kérlek akinek van ötlete segítsen!

A neten való kutakodásaim eredményeképp én a lisztbogáron kívül a kis kopogtató bogárra tippelek.

Illetve, létezhet hogy a régi lakásból hurcolunk magunkkal még mindig lisztbogarakat? (ott volt irtás is, de egy-egy bogarat néha fel-fel fedeztem itt-ott) Ahol átmenetileg lakunk ott is láttam egyet az ablakkeretnél, nem is értem, létezik hogy mi magunk vagyunk a fertőzőforrás, mármint a holmijaink?

Elnézést hogy hosszúra nyúltam, megköszönök minden tanácsot!