_percy_
2015.03.13
|
|
-1 0
44008
|
Na tessék :-)
Az Uherre minden további nélkül felteszem a (gyárilag) 18 mikronos szalagon leledző 1960-ban készített kedvenc műsoros szalagom, mert egyrészt nem kell attól tartanom hogy a lejátszás után pár méterrel hosszabb lesz és csinos kis réklije sem lesz a szalagnak.
Eszembe se jutna ezt a szalagot feltenni egy GX-4000D-re. Soha! Nem ettem meszet... :-)
Én ezt a kérdést úgy oldottam meg hogy gumiztatok pár dörzskereket (csak hozzáteszem hogy nem számít az átmérője sem, ha megnéznéd hogyan működik egy ilyen magnyócska kapásból rájöhetnél mennyire zseniális a mechanikája), mert a cseréje ahogy 5445 olvtárs említette 30 másodperc gyakorlatlan kezeknek is... (1. a két fejszerelvény-rögzítő csavart kioldani, fejszerelvény le, ez 10 sec 2. egy másik csavart lelazítani - ez tartja a stabilizáló nyelvecskéjét a dörzsinek, 10 sec. Ezután le lehet emelni a filigrán dörzskereket a tengelycsonkról, 10 sec. Ennyi! Egyetlen csavarhúzó kell csak hozzá)
Ha megfelelően bánnak a magnóval legalább annyit kibír ez a dörzskerék mint egy hasonló (állandóan) használatban levő gumiszíj! |
Előzmény: maxell_UD (44001)
|
|