donjuan1984 Creative Commons License 2015.03.10 -1 0 48248

A GPS témához csak annyit fűznék hozzá, hogy hasznos dolognak tartom és jómagam azért is vettem, hogy ne kelljen

folyton térképeket nézni, illetve venni. A GPS-re mindig le tudom tölteni az aktuális térképet, esőben is használható, kis súlyú és az enyémen (Garmin 62stc) még egy 5 megapxieles fényképező is van, bár ez utóbbit inkább csak akkor használom ha nagyon muszáj vagy ha olyan albumot akarok csinálni ahol a képek a térképen a készítésük helyén tűnnek fel :)

Túrázás közben én sem nézem folyton, csak ha muszáj..és mivel sajnos a kéken is vannak nem túl jól kijelzett szakaszok kifejezetten hasznos, főleg ha egy nap nagyobb távot szeretne megtenni az ember és nem férnek bele nagyobb eltévedések :) Emellett ugye méri a távot, időt, szintet, így utólag is meg lehet nézni merre jártunk. Ami az aksit illeti, 16-20 órát simán kibírnak ezek a kütyük főleg ha nincsenek folyton piszkálva, és még ott a tartalék aksi is, ezek súlyban nem jelentenek plusz terhet. Vásárlás előtt érdemes körülnézni külföldi oldalakon, én az enyémet a hazai ár kevesebb mint feléért hozattam amerikai barátainktól :)

Béke!

Don