Tavaszi Széll
2015.03.08
|
|
0 0
48180
|
A KDP Veszprém megyei szakaszán új bélyegzők kerültek kihelyezésre az összes igazolópontra. Tegnap pontőr voltam a Reguly Antal Emléktúrán Vinyén, és Porva-Csesznek vasúti megállóhelynél a vonatból láttam is a bélyegzőt rejtő, KDP feliratú dobozkát. V43 1279 is ezt láthatta Pápavár-alja igazolópontnál (Bakonybél fölött). Ez a túramozgalom nagyon kiérdemelte már ezt, és remélem, hogy a két további érintett megye, Fejér és Komárom-Esztergom is hamarosan csatlakozik Veszprém megyéhez az új bélyegzők kihelyezésével.
Még inkább remélem, hogy az Alföldi Kéktúra igazolópontjainak mindegyikén rendelkezésre fog állni MTSZ bélyegző. A Galyatetői Turistacentrum költsége mellett talán belefér a büdzsébe kb. kéttucatnyi bélyegző legyártatása is. Ha az OKT egy igazolópontján nincs bélyegző, kitör egy kisebb palotaforradalom, a démosz fejeket követel. Az AK-n ez "mindennapos jelenség". Sajnos. Félreértés ne essék, számomra nem jelent megoldhatatlan problémát céges bélyegzőt kérni, számtalan alkalommal megtettem már. De egy túramozgalom súlyát is jelzik a saját bélyegzők megléte. |
Előzmény: jzp2107 (48157)
|
|