Relatív az "extra körülmény" ebben az esetben azthiszem....
Mi lehet mr az "extra" kategória?
Nem tudom mit akart ezzel mondani Frici, mert ugye csak találgatok mikor olvasom, de nagyon nem így gondolom!
Nem láttam még olyan "bajnokot" ( az idézőjel nem véletlen, mert a bajnok is relatív ) , aki nem adna meg mindent a galambjainak ami csak kellhet nekik!
A bajnok vagy élversenyző részemről az, aki évek óta 5%-on belül van értékeléskor, példálozni nem példálozok, mert csak!
Az, hogy elmegyek egy bajnokhoz és vásárolok tőle a jó galambjaiból, vagy elemgyek bigyulához és vásárolok a néhanapján jó eredményt szállt félméteres xarba állókból ,majd várom az eredményességet, nem hiszem, hogy kisebb esély lenne az elsőre mint a másodikra..max , ha vicckategóriának tekintem ezt a kijelentést!
Bár ugye lehet távokra is bontani az egészet, mert hosszútávot vagy maratont már nyerhet vagy lehet ász benne bigyula is talán ha van kis szerencséje is, ami nem is olyan kicsi!
De mivel ez nálam nem ér fel a bajnok fogalmával így ezt is hagyjuk!
Akik bajnokok és extra körülményeked adnak meg a tubákjaiknak azok sem a bigyulától erősítenek, mert mért tennék, viszont fordítva sokkal inkább igaz!
Mi lenne, ha bigyula galambjainak extra körülményt biztosítanánk? Igazán semmi!
Ha mégis akkor sem azért mert az aztán a galamb, mert neki milyen immunrendszer van! :-)) neee
Nem véletlen , hogy hazánk, vagy a világ nagyjai nem a sufniból almaecet meg citromlé itatással lettek nagyok.....
Lehet persze példálozni egy-egy kirívó esettel és élni tovább az álomvilágba , hogy egyszer majd csak csak, de lassan meg kell fordulni a mozivászon felé a székben azt elkezdeni másként galambászni..., ha eddig nem ment!
Ha ment akkor nincs miről beszélni, ha nem de küzdünk érte hátha , akkor megint nincs, ha küzdünk - küzdünk de semmi eredmény akkor meg végképp nincs.....
Szilárd meggyőződésem, hogy a galamb száll nem az "extraság", az csak egy nagyszerű és elhanyagolhatatlan kiegészítés neki, hogy megkapjon biztosan mindent a bombaformához és a bomba teljesítményhez!