Ráérek, írok, remélem nem sikerül senkit megsértenem...
Szóval nem tudom, kinek, minek köszönhető, de kedden egy csoda szobába kerültem!! Három ágyas, külön fürdőszobával WC-vel! Azért is nem értem a dolgot, mert a hat ágyasban, ahol egy hete voltam 3 üres ágy is volt....
Betegtársak...Az egyik szegény már nagyon oda volt, nem is nagyon beszéltünk, csk nézett szomorúan. Negyven kiló, ha lehetett. A feleségével váltottam pár szót ( 2014 aug.-ban kezdődtek a gondok és lám már most itt tart...Aztán jött Mária doktörnő és mondta a férfinek, hogy fel fog költözni a harmadik emeletre, ott van a pallatív osztály. Nagyon jó helye lesz, még kutya is van!!?? Na, mondom magamban, akkor az egy fasza hely lehet tényleg...( Kétszer jártam arra, mert ott van az ambuláns kemo - Polcz Alaine pallatív osztály van kiírva az ajtóra, na köszi szépen, inkább nem! )
A másik szomszédom velem egyidős lehetett. Neki nem tudom pontosan mi a baja, de két napja 1,5 l. vizet szívtak le a tüdejéből, előtte két nappal meg egy litert! Szóval valami nagyon nem stimmel...A lábai is bedagadtak. Panaszkodott, hogy nem mondanak neki semmit, gyógyszert meg csak vízhajtót kap, hát attól biztos nem megy el a napi 1 liter a tüdejéből, meg a lábából...Na erre aztán mit lehet mondani?? Később jött a felesége, meg a lánya és már hárman panaszkodtak, hogy az orvosok nem mondanak semmit...hát ez van.
Mentem ki a teraszra elszívni egy bagót, mikor valaki jól hátba vágott! Visszanézek, hát a főorvos úr...azt mondja: Miért lógatja az orrát? Mondom neki, hogy azért mert nem tudok Önöktől megszabadulni!! Mire ő: Járjon még ide vagy öt évig! Erre én: A múltkor azt mondta, hogy a 2 év is necces! Na, elröhögtük a dolgot...