Visszaolvastam..
Tisztáznom kell pár dolgot, úgy érzem.
Nem fogok kijelentkezni! Hülye lennék, ha megtenném, mert itt több hasznos infót kaptam, mint sokszor az orvosaimtól!!
Sértés...Azt hiszem, nyugodt szívvel mondhatom, hogy szándékosan nem sértettem meg itt senkit! Azért írom, hogy itt, mert más forumokon és a facebookon bizony előfordult - nem egyszer, de azok más műfajok! Nem vagyok egy konfliktust kerülő fajta, ezt el kell ismernem és a humorom is meglehetősen " sajátos ", ami gondokat okoz nekem még családon belül is, pedig ők ismernek, ill. azt hiszik, hogy ismernek....
Önkritika: Belátom, hogy sokszor tényleg írtam olyasmiket, amik tudálékoskodásnak tűntek, vagy azok is voltak, viszont bevallom - ezzel célom volt! Azt akartam, hogy mondjatok nekem ellent és így le tudtam szűrni azt, hogy az állításaim helyesek e, vagy tévedek, hiszen olyanok cáfolják itt, akiknek nagyobb tapasztalatuk van, tehát ezekből tanulhatok, a javamat szolgálja!!
Végezetül egy teljesen hülyének hangzó szöveg: én nem érzem magam beteg embernek!! Most éppen a kemo miatt vannak problémáim, de előtte teljesen jól voltam, csak a képalkotók láttak valamit, ami nem oda való! :)) Egy ct leletbe nem lehet belehalni!
Tudom, hogy egyszer, majd, talán, valamikor ha megjelennek az áttétre utaló nyirokcsomók, akkor meg fog változni minden, de az remélem arébb van még, addig is kérem, hogy senki ne kezeljen betegként!
Sem betegként, se egészségesként nem vagyok egy sértődős fajta, elég sokat bírok, nem zavar. Egy dolog zavar az, ha olyasmit tulajdonítanak nekem, amit nem tettem, vagy nem mondtam.....