Nem vernek át! Nekem mondjuk élből ezzel kezdte a munkafelvételen az ember amit leírtam (nem én találtam ki) ők csak kielégítenek egy igényt.
statikus meressel tudnak vizsgalodni ,nincs korrekciós eljaras amivel a motorvezerlo korrigalja az egyenetlensegeket ami a gyartas soran kikuszobolhetettlen (nincs 2 egyforma befecskendezo az RF5-nel 0-27 ig vannak osztalyozva a szallitott mennyiseg szerint és mindegyik értékhez tartozik egy tól ig érték) a masik amit nem tudnak szimulalni az a PILOT befecskendezes ami a tobblepcsos befecskendezes lenne a harmadik dolog meg a porlasztasi kep amit szinte sehol nem neznek es csak a szallitott mennyiseggel foglalkoznak ami az gyartasbol adodo kulonbsegekbol ritkan lesznek azonosak mivel ritkan van egy autoba azonos szamu befecskendezobol 4db.
ha hagyon nagy az elteres a befecskendezok kozul vagy annyira szar azt mar a gyari geppel is észre veszed illetve a resveszteseg meresnel kiugroan magas lesz a kulonbseg.
a masik ,hogy sokszor felre diagnosztizaljak es egybol a befecskendezo a hibas pedig csak nyitva maradt egy picit a szelep vagy kopott a henger vagy akar torot valamelyik gyuru és nagy a veszteseg a hengerben.
Ismero jart így kb 2éve.vetettek vel egy befecskendezot mert az 1. hengerben 100körül ugralt a korrekciós érték és fustölt is.
majd jól meglepődtek mikor a zsír új befecskendezővel is úgyan az volt a jelenség.
másik szerlő meg kiderítette,hogy nyitva van az egyik szelep a hengerben majd hengerfej levétel után kiderült ,hogy a szivósorban az őrvénykeltők egyik csavarja szabadult el és az ékelödőtt be a szelep és a hengerfej közé.