Törölt nick Creative Commons License 2015.02.26 0 0 93579

Neked (aki zsigerből gyűlöli az angol focit) nyilván nem fogom tudni megmagyarázni miért. Leírtam miért. Mert fordulatos, izgalmas, hétről hétre változik a helyzet. Kezdődött a Chelsea utcahosszal vezetett, aztán mégis összeszedte magát a City. United az elején eredményben döcögött, télre csak sikerült a dobogó. Aztán most visszakapaszkodott az Arsenal. Pool először úgy tűnt sehol nem lesznek, mostanra összekapták magukat. És akkor még West Ham, Szentek, Spurs is képben voltak/vannak BL helyre. A jó ég tudja mi lesz a Top Fourban. Előző 20 év példáit hadd ne kelljen leírnom. Tudom nektek nem számít a nézettség, de olyan nehéz elgondolkozni miért olyan népszerű a PL? És ha annyira szar miért álmodozik sok spanyol, olasz klubvezető arról hogyan lehetne átültetni a modellt. La Ligában annyi lett az izgalom tavaly kettő helyett három gázolt át a mezőnyön. Zsír!

"Az elmúlt 10év gyakorlatilag két csapatról szólt"

Erről is írtam, nézzétek már meg hogyan! Óriási küzdelemben, fordulatokkal, több csapatos versenyben, utolsó fordulóban döntve, utolsó percben, minden volt az ég alatt. Mit nem lehet ezen érteni.

Ki magyaráz hülyeséget témáról annyit, ma reggel óta megtudtam:

- Newcastle többet költ a Bayernnél

- Leverkusen, Wolfsburg alázná a PL élcsapatokat

- a BL terhelést nem kell szokni, a City csak azért mert gazdag tovább kellene jutnia a többszörös BL győztes Messis Barca ellen simán

- nem számít Rodgers-nek új csapatot kell építeni, és BL újoncok, csak azért mert Liverpool a nevük simán nyerniük kellett volna

- a La Liga szuper, a PL szar

- az angolok szarok, a spanyolok szuperek

- ha egy angol klub latin edzővel és latin játékosokkal esik ki, akkor is a PL szar és a spanyolok a királyok

Előzmény: ggbuffon1897 (93569)