Őszinte legyek?
Nem. :)
A Nyilvántartónak már több, mint hétszáz regisztrált felhasználója van. Hetente nagyjából egy tucat levelet kapok, hol hibajelzés, hol fejlesztési ötlet, hol csak dícsérő szavak, de mindegyikre igyekszem válaszolni előbb-utóbb. Ez még a számomra kezelhető mennyiség, de sokszor így is az van, hogy döntenem kell, hogy a szabadidőmben a levelekre válaszolok, vagy a kódon bütykölök, hogy gyorsabb, stabilabb legyen, esetleg új funkciókat készítsek bele (most az ékezetes felhasználónevek, elfelejtett jelszó, és hasonló apróságok várják, hogy befejezzem őket).
Mellette viszont más "hobbikkal" is foglalkozom, felmérek, rajzolok az osm-re, készítettem egy felületet demónak, ahol gc.hu-s/tuhus felhasználóval lehet hibajelzéseket felvenni (http://heyjoe.hu/notes/index.php) (ezt egyébként integrálni akarom a nyilvántartóba is), és még sok más apróság, ráadásul közben igyekszem túrázni is.
Persze, lehet mondani, hogy minek foglalkozom ilyen felületesen ennyi mindennel, és miért nem csak egy dologba mélyedek el, de fölösleges, mert bedurcizok :)
Ha még több felhasználó lenne, azzal nekem csak a gondom növekedne, más hasznom nincs belőle :) Félre ne értsétek: nagyon örülök minden egyes embernek, aki használja az oldalt, mert az gyakorlatilag a sok-sok munkával töltött órának az elismerése, csak igyekszem a fejemet a víz felett tartani.
Jelen pillanatban 30 576 teljesített szakasz, és majd' 2900 játék pontszáma van az adatbázisban. Szerintem ezek nagyon szép számok :)
És ha egy levélre csúszással válaszolok, vagy egy ötletre csak annyit írok, hogy nem, az nem (csak) azért van, mert egy introvertált bunkó vagyok, hanem mert nekem is véges az időm. Ezért is örülök mindig, minden segítségnek, a fényképeket beküldőknek, hobo-bobonak, mert a helyére húzogatta őket, Csuhásnak a sok hibajelzésért, és kategorizálásért, mert nélkülük a játék sem menne, mert sem időm, sem fényképem nincs elég, sőt, bevallom, türelmem sem, hogy azokat a helyükre taszigáljam :)