A Panasonicra gondoltam. Semmiképp sem az a célom, hogy reklámozzam, de az biztos, hogy a menürendszer áttekinthetőségében a legjobb. Képminőségre nem rosszabb a Sonynál.
Családon belül megtalálható nálunk LG, Samsung, Sony, Panasonic. Az első három lcd led, a Pana pedig plazma.
A menürendszer áttekinthetősége, kezelhetősége és a programozás tekintetében a Panasonic abszolút nyerő. A nejem is könnyedén kezeli pedig szőke és nem egy technikai zseni. Viszont jól főz, jó teste van, jó az ágyban.:-)))
A Samsungot utálom programozni. Rendszertelen, sok az összevisszaság és hosszadalmas. Az LG és a Sony jobb valamivel.
Pl a Panasonic led lcd tekintetében saját tapasztalat, hogy egészen hasonló képminőséget lehet beállítani. Közel hasonlót mint egy plazmánál.
A Samsungnál nem lehet ennyire. Ott megmarad nagyon a szappanopera hatás. Ilyen tekintetben nem vagyok megelégedve sem a Sony-val sem az LG-vel, ezeknél is csak a boltban van szép kép.
Épp pont a Média Mark-ban volt nemrégiben egy esetem. Ide is beírtam, ha visszaolvasol kicsit megtalálod. A győri Árkád MM boltjában az eladó előtt állítottam be egy Panasonic led lcd-t és elismerte, hogy látványosan jobb lett a kép.
Persze szokás szerint és most nem akarom fikázni az eladókat, de halvány fogalma sem volt, hogy mit állítgatok el a menüben, de a végeredményt elismerte mert a saját szemével látta.
Fontos, hogy ne csak azt nézd, hogy a boltban milyen kép van a tévén, nem a boltban fogod nézni hanem otthon. Ha kézbe fogod a távirányítót akkor az ránézésre is rendszerezett legyen hisz ezt fogod a legtöbbet, ezzel fogsz elaludni.:-))
A másik legfontosabb a csatornaváltások közti szünet vagy fekete képernyő. A Panasonic a leggyorsabb e tekintetben is. A Samsungnál lemaradok egy jelenetről mire átvált. A Sony sem jeleskedik e téren.
Ne érts félre, semmiképp nem reklámozom a Panasonicot....Sony a telóm, Sony a fényképezőgépem, Sony a hifim, Sony a fejhallgatóm, még az autórádióm is Sony.
Nem meggyőzni akarlak, beszélgetünk és elmondtam az általam tapasztalt tényeket.