ghepard Creative Commons License 2015.02.24 0 0 639

OK. Hát azt nem tudom, de a mailpartnerem nagyon kitartóan kérdez, én meg válaszolok, ahogy én látom és próbálom csinálni. Pár dologban már beszámolt javulásról és volt pár sikerélménye is, amit ecsetelt is. Ez kb olyan volt nekem, mintha én is átéltem volna. Hisz nagyon jól tudom, hogy mit érez olyankor az ember, mikor valami sikerül.

 

Ezért is alakult ki bennem az a célkitűzés, hogy megpróbáljam megduplázni a korosztályomhoz tartozó teljesítményt. S ezt a gerellyen próbálom meg elérni. Már kb egy éve simán dobom a korosztályom országos csúcsát, mégpedig helyből - de úgy próbálom ezt most beállítani magamban, hogy ez semmi, most vagyok a kezdeteken, a nullán - s innen kell felkapaszkodnom még egyszer ekkora teljesítményre. Na az utóbbi hetekben már kezdem is elhinni, hogy még ez is sikerülhet a módszeremmel. Ez egy egész más módszer, mint ahogy az élsportolók állnak hozzá, és próbálják növelni teljesítményüket.

 

S így a szemek is és minden a testemben csak profitálhat ebből, mert folytonosan jól kell csinálnom mindent, hogy ez sikerüljön. S lehetőleg a leghatásosabban a legkisebb energia ráfordításával - mert alapból nagyon lusta vagyok.......

Előzmény: Semmisem (637)