Peti--- Creative Commons License 2015.02.21 0 0 185

Sajnos amit Te képviselsz az a fotózás halála, és mindenkit óvnék ettől a hozzá állástól, ha komolyan,  vagy csak saját örömére, fotózni akar.

Amit én képviselek az az, hogy a megfelelő eszközt kell alkalmazni a megfelelő feladatra. Onnan indultunk ki, hogy a kedves kérdező szíve a Pentax felé húz, de nem a legjobb a követő fókusza sportfotózáshoz, bezzeg a Nikon D7000. Nekem ebből az jött le, hogy komolyan akar sportfotózással foglalkozni, mert különben ha csak hébe-hóba előfordul egy-egy alkalom, akkor nem ez a fényképezőgép választásom fő szempontja. Viszont ha ez az irány, akkor egy utazózoom alkalmatlan a feladatra. Ha mégsem ez az irány, akkor viszont jó a 18-135. Akár vissza is olvashatnál. De folyamatosan a sportfotó körül rezegtünk.

Az meg a hozzá nem értő félrevezetése, ha csak azt szajkózod, hogy bezzeg neked jó, de azt nem teszed hozzá, hogy neked az agyonmosott kép is jó. Ha széles mellkast döngetve kirakod a képeidet az internetre, amikkel meg akarod mondani a tutit, akkor azt is fogadd el, ha véleményt mondanak róla. Nem a tartalmáról, nem a te képességeidről, csak a gép, meg az objektív által létrehozott minőségről. Vagy rosszul tudom, hogy ez egy fotózással kapcsolatos fórum, ahol gépekről, objektívekről, képekről cserélünk véleményt?

Előzmény: estvan11 (181)