taxiboy Creative Commons License 2015.02.20 0 0 360

Sziasztok!! 

Már egy hete nem tudok zöldágra vergődni az S6102 duos telefonommal. A gyári szoftver ment 3 évig, míg egyik napon csináltam egy gyári értékekre visszaállítást. Rendesen betöltött, és aznap még használtam végig. Másnap mikor bekapcsoltam, rendesen betöltött, majd újra indult és azóta nem akar elindulni a fekete hátterű bejelentkező képernyő után. Csak állandóan újratölti magát.
Első nekifutásra elvittem egy szervízbe, de 2 nap után visszaadták, hogy nem tudják feltenni a szoftvert és ennyi.
Amit már elvégeztem: Rengeteg hazai és külföldi oldalt felkerestem, a you tube videóktól a leírásokig. Letöltöttem a KIES és az Odin programokat. A KIES nem ismeri fel a telefont autómatikusan se és manuálisan se. Az Odinra bejelentkezik a port, de amikor elkezdi a feltöltést, akkor a csatlakozásnál megáll és nem megy tovább. 
Próbáltam SD kártyyáról is frissíteni ZIP formátumról.
A letöltött programok a sok közül csak egy párat említenék: Sammobilról a magyar nyelvű fájl, angolt nem találtam. Egyik programról se ment fel, és az SD-ről is vissza dobta. 
Multi-Root-Installer_Final.zip SD kártyáról lefutott minden összetevője, de a helyzet nem változott.
Galaxy Y Jellybean duos 4.1.2 Nova.zip Szintén lefutott minden összetevő az SD kártyáról, de nem indul el, csak a bejelentkező képernyő. A többi letöltött programot visszadobta. A két hivatalos kliens (KIES, ODIN) mivel nem ismerték fel a telefont, így nem is tudtak mit kezdeni vele.
Lenne valakinek ötlete a további teendőkre, vagy nevezzek be vele egy "Duna átdobási versenyre"?