Jena307 Creative Commons License 2015.02.16 0 0 6056

Na felszereltem a kályhát, örömömre be is indította a ventit, de nem gyújtott be, vagyis  elkezdett ventizni jó sokáig és leállt, gondoltam ennyi, de pihent picit és elkezdte pumpálni a gázolajat, és indított megint de nem gyulladt be, még csak egy füstöt sem dobott, viszont elkezdett a fipuf csövön csöpögni a gázolaj, és leállt, hagytam picit megint indítottam ugyanez, aztán fél óra múlva megint, na akkor begyúladt, volt egy kis ipari mennyiségű füst, hagytam még ki nem tisztult, aztán csináltam még egy restartot, ott már azonnal indult . Tudom hogy ki kellett volna tisztítani a égőcsövet is meg a szűrőt is, de gondoltam egy próbát megér.

Ha nem lesz stabil, leszedem és elviszem van is merős kályhás, és mindent kitakarít újról tömítésezi stb.

 

A 7es bizti anomália még mindég fent áll, ha kiveszem nincs rest funkció, de rendeltetés szerű a rádió működése és az ablak felhúzó megvilágítása is, nemtudom hol induljak el hol lehet a gubanc, de az a megérzésem hogy az utólagos rádiónál.

Vagy nekifogok és átépítem hogy állófűtés legyen bár a keringető szivattyút még nemtudom jó lehet e.

Kész a thermosztát csere mostmár nem csak 50fokig megy fel a víz hanem 80ig, és az olajcsere is, kapott bosch filtereket meg 5W30as olajat, nagyon szép hangja van a motorjának.

 

Valaki tudja hogy jön ki a rest/ac/ kapcsoló a műszerfalból?