mirla Creative Commons License 2015.02.15 0 0 12531

Üdv a "fogas kérdések" feltevőinek!

Már rég jártam ezen a fórumon, ami sajnos nem jelenti azt, hogy fogazatommal nincs gondom... Struccpolitikát folytatok, amelynek bizony következményei lesznek.

 

Elvileg most Pipicz Sándor doktor urat szeretném megvédeni Derült Ég kemény kinyilatkoztatásával szemben. Ezt az általános nézetet és durva megfogalmazást kikérem az ő nevében. Eddig ő nekem sokat segített itt a válaszaival, és gondolom, a fórumon még sok-sok más embernek is. Kezelésen még nem jártam nála, de ami késik, nem múlik! (?)

Az, hogy veszi a fáradságot és átgondolja és megválaszolja az itt feltűnő emberkék problémáit-kérdéseit, mindenképpen humánus, páciensbarát hozzáállásra vall!

 

Sajnos, nekem is rengeteg, fogorvosokkal kapcsolatos negatív tapasztalatom és jó néhány általuk eltolt, tönkretett fogam van. De meg kell mondani, nincsenek jó fogaim sem, és hajlamos vagyok a komplikációkra is. Nem mindig a fogorvos a hibás!

Fogorvosok nélkül  egyébként már 40 éves korom körül protkót kellett volna csináltatnom, szóval mégiscsak csináltak valami jót is a számban!

Előzmény: derült ég (12527)