guba2002 Creative Commons License 2015.02.11 0 0 140168

Szia!

Még annyit, lehet, hogy drága a prena, de ha negatív, akkor nem kell amnio és mivel nem invazív beavatkozás, nincs olyan kockázata, mint az amniónak. Értem én ezt a fél %-ot a vetélésre, de ha pont te esel ebbe a kevésbe, akkor ez nem fog vigasztalni és utána azért lesz lelkiismeret furdalásod, hogy ha egyébként egészséges és az amnio nem marad meg. Én ezt nem tudtam volna feldolgozni. Szerintem bármilyen drága is a pren - vagy nifty- megéri az árát. Eredmény 7 nap alatt megvolt, de kérhető express is persze plusz néhány tízezerért. Egyébként meg sajnos ha beigazolódik, amitől tart az ember, még mindig van választásod és nemcsak az, hogy megtartjuk. Nálunk is a 18. hétre állt össze minden eredmény, plusz mire eldöntöttük mi legyen... Még jóval  későbbig is dönthetsz úgy, hogy nem tartjátok meg, nekem azt mondta az orvos, hogy eleve a 12-14. hétig tudják művi úton altatásban megszakítani a terhességet, utána sajnos "meg kell szülni", de nem az az egyetlen alternatíva, hogy megtartod, még később sem. Csak a realitások miatt írtam mindezt. Nem vagyunk egyformák, de szerintem jobb, ha az ember minél előbb szembenéz a problémájával, ennek ellenére kívánom a legjobbakat, hogy csak rád ijesztettek és nincs valós probléma. 

Előzmény: guba2002 (140166)